Tessy 23 jaar

Ik ken Karen al langer via de sportschool waardoor de stap naar het vitaliteitstraject makkelijk gezet was. Na meerdere mislukte afvalpogingen gedurende de jaren was ik nu klaar om echt het roer om te gooien. 

Het traject is ideaal voor mensen die een gericht doel hebben maar graag hulp ontvangen gedurende dit proces. De verandering moet je echt zelf willen, Karen zorgt alleen voor de nodige handvatten. Door verschillende tips en opdrachten kom je er samen achter hoe deze verandering vorm te geven en je doel te kunnen behalen. Karen is erg geduldig, staat altijd voor je klaar (ook buiten de afspraken) en heeft meer dan genoeg kennis. 

Ze is bereid dieper onderzoek te doen naar specifieke zaken zoals in mijn geval vragen over allergiën of hormonen. Ik ben meer dan tevreden met het traject en het resultaat wat ik heb behaald. Natuurlijk heb ik het zelf gedaan maar mede door Karen ben ik 34 kilo afgevallen gedurende het traject. Nu op naar het vervolgtraject.


.


Lisa 24 jaar

Karen heeft mij enorm geholpen met bepaalde dingen. Zoals voeding. Kleine dingetjes die ik nu steeds kan toepassen. Haar vele adviezen gebruik ik heel vaak.


Jose 61 jaar

Afgelopen jaar kampte ik met een burn-out. Omdat ik graag zelf de regie wilde houden, zocht ik naar een methode die bij me paste. Ik ontdekte dat Karen werkt met de CSR- methodiek. Het was een 100%-match. Via mijn werk kreeg ik het traject vergoed. Karen heeft me geweldig geholpen om te herstellen. Ze kijkt en luistert daarbij heel goed naar wie je zelf bent en wat je nodig hebt. Dat, in combinatie met haar prettige persoonlijkheid en professionaliteit, maakte dat ik vol vertrouwen heb kunnen werken aan een goed herstel!


Jitske 32 jaar

Bij Karen heb ik het Vitaliteitstraject Basis traject doorlopen. Mijn doel was om beter in mijn vel te komen. Door de coaching gesprekken bij Karen met veel en nuttige informatie en de opdrachten voor thuis heb ik een goede basis kunnen leggen om hier zelf verder aan te gaan werken. Karen is ontzetten betrokken, enthousiast en professioneel. Ze gaat verder dan alleen advies over voeding, laat je tot meer inzichten over jezelf komen en begeleid hier heel goed in. Ze heeft mij verder weten te pushen dan ik zelf zou kunnen en dit was zeker iets dat ik nodig had. Ik ben zeer tevreden en ik zou het iedereen aanbevelen!


Maarten 32 jaar

Bij Karen heb ik een vitaliteitscheck gelopen om me energieker te voelen. Met een goed en professioneel gesprek, en een vragenlijst die ik vooraf heb ingevuld, heeft Karen me tips gegeven op het gebied van voeding en levensstijl. Met deze tips ben ik me al snel fitter en energieker gaan voelen. Na het eerste gesprek heb ik nog 2 check up momenten gehad om de voortgang te bespreken. Ik heb het geheel als super positief ervaren, door de professionele en persoonlijke benadering heb ik op korte termijn met deze check resultaat kunnen boeken!


Gerry 58 jaar

Karen heeft mij bewust gemaakt van mijn eet- en leefpatroon. Wat eet ik, wanneer eet ik en hoe plan ik mijn maaltijden. Maar ook de balans tussen inspanning en ontspanning/rust. Dat is in het begin best een puzzel. Het kost tijd om dit in je systeem te krijgen. 
Ik merk dat dat steeds beter gaat. 
Door de manier waarop Karen alles uitlegt en verklaart, ben ik meer in balans met mezelf en de omgeving! Het was een waardevol traject.


Linda 36 jaar

Karen is een super lieve en geduldige vrouw.
Ze vraagt precies de goede vragen. Vragen waar je echt even over moet nadenken. 
Je hebt echt het idee dat je het samen doet en dat is erg fijn. 
Ze is echt geïnteresseerd in je en zoekt samen met jou een passend pad naar jouw doel.


Rowen 25 jaar

Bij mijn sportschool heb ik een leefsijl coaching traject gewonnen. Met dit traject ga je aan de slag met verschillende aspecten in je leven waar je ZELF verandering in wilt brengen. Karen heeft mij super geholpen. Door middel van verschillende opdrachten en kleine veranderingen ben ik dichter bij mijn doelen gekomen. Karen is lieve betrokken vrouw die verstand heeft van wat ze doet. In het hele traject is ze erg betrokken geweest en heeft ze mij goed opweg geholpen. Wat ik heb gedaan en heb (aan)geleerd ga ik voor het leven meenemen. Enorm bedankt!

Meggy 22 jaar

Ik zie Karen als een kundige en betrokken vitaliteitscoach. Ik ervaar onze samenwerking binnen Pro Sports als erg prettig, maar ook op persoonlijk vlak weet Karen mij goed te helpen. Ga zo door!


Dorothé 59 jaar

Karen is een fijne dame die mij middels goede opdrachten heeft geleerd om weer bij mezelf te blijven en weer blij met mezelf te zijn. Heeft een luisterend oor en zeer prettige persoonlijkheid.


Suzanne 45 jaar

Ik heb naar alle tevredenheid het vitaliteitstraject bij Karen gevolgd. Ze is erg kundig en weet waar ze het over heeft. Ze weet je te motiveren en stimuleren, ook wanneer het even wat minder gaat. Het was een erg leerzaam traject en zeker aan te raden.


Wil je ook jouw ervaring delen?

Super! Klik op onderstaande knop.

Wil je gratis en vrijblijvend meer weten over het traject?

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp