Purdice,  Bloedtest

Super fijne ervaring met de EMB Test

Mijn ervaring met de EMB test (Energetische Morfologische Bloedtest) was zeker positief. Deze test heeft me een gedetailleerd overzicht gegeven van mijn tekortkomingen over vitamines en mineralen, maar ook over de gezondheid van mijn organen wat ongelooflijk nuttig was.

Het was fijn om niet te hoeven gissen welke supplementen ik nodig had of wat ik wel of niet kan eten. Op basis van de testresultaten kreeg ik advies over aanvullende supplementen die ik kon nemen om deze tekorten aan te pakken en mijn balans te herstellen, maar ook wat ik het beste niet kan consumeren. Dit heeft me veel vertrouwen gegeven in mijn gezondheidsreis en levensstijl omdat ik er bewuster van ben geworden wat er speelt in mijn lichaam.

Ik wil ook de manier benadrukken waarop Karen de resultaten doorneemt. Haar aanpak is super fijn en duidelijk. Ze kan heel duidelijk uitleggen wat er aan de hand is en waar er naar gekeken kan worden. Bovendien ondersteunt ze haar uitleg over de testresultaten met haar kennis.

Ik zou de EMB test ten zeerste aanbevelen aan iedereen die precies wil weten waar ze op moeten letten en wat ze moeten verminderen in hun consumptie. Het was een eyeopener voor mij en zoals ze zeggen: "meten is weten". Ik kijk uit naar mijn voortdurende gezondheidsverbetering voornamelijk met de hulp van Karen's deskundige begeleiding en de EMB test die hieraan heeft bijgedragen.

Michelle, 30 jaar

Ik ben super blij dat ik het traject bij Karen heb gevolgd. Op verschillende gebieden ben ik enorm geholpen. Zo ben ik me nu veel meer bewust van mijn voeding en wat ik nodig heb en wat ik moet aanvullen. Daarnaast ben ik me veel bewuster geworden van wie ik ben en hoe ik naar mijzelf mag kijken.
En als klap op de vuurpijl heeft Karen mij onwijs geholpen in de eerste helft van mijn zwangerschap. Ik heb nu veel meer vertrouwen in mijn lijf en ben al vroeg gaan fantaseren over de tijd dat die kleine er zal zijn.
In dit hele proces kon ik gewoon mezelf zijn, met al mijn onzekerheden.


Renate, 52 jaar

Meer dan tien jaar geleden met hulp van een collega van Karen al mijn voedingspatroon omgegooid. Voelde me daar een hele tijd meer dan prima mee, de laatste jaren bemerkte ik wel dat ik soms toch wat problemen ondervond na het eten of drinken van bepaalde voedingsmiddelen. 

Verder, na een periode van behoorlijke stress en met het ouder worden vroeg ik me ook steeds vaker af, of ik nog steeds op het juiste pad zat. Dus het gesprek met Karen aangegaan, testen ingevuld, mijn voeding een paar dagen bijgehouden ook gekozen voor de EMB test. Ik ben namelijk van de grondige aanpak en vind het ook super interessant om hier mee bezig te zijn. 
Aan de hand van deze test heeft Karen me een goede uitleg gegeven welke zaken aandacht nodig hadden. 
Want je kan immers wel super goed en gevarieerd eten, maar als je lijf het niet volledig opneemt is dit zonde! Dus in 2 fases aan de slag gegaan met een tijdelijk ander voedingspatroon in combinatie met supplementen. 
Momenteel in fase 2, dus met weer met de opbouw. Voelt goed!

Karen heeft me in de afgelopen periode op verschillende momenten met raad en daad bijgestaan en nam de tijd voor me als ik vragen had. Je kan merken dat ze het fijn vind om samen met je te zoeken naar oorzaken en mogelijke oplossingen! 
En ze weet ook super veel! Een fijn traject


Irmie Lindelauf, 59 jaar

Ik heb bij Karen het traject vitaliteit basis gevolgd.
Ik heb dit traject positief ervaren.

De gesprekken met Karen waren voor mij een ontlading, hierdoor ben 
ik gaan inzien dat ik veel meer aan mijzelf mag denken.
Karen heeft mij veel adviezen gegeven.
Wat betreft  voeding ben  ik veel te weten gekomen.

In eerste instantie wilde ik iets afvallen. Karen heeft me geleerd en laten inzien 
dat ik naar het totaal plaatje moet kijken.
Innerlijke rust, voeding en positief denken zorgen ervoor dat ik ook enkele 
pondjes ben verloren.en misschien nog wel belangrijker ik zit lekkerder in mijn
vel en ben trots op mezelf.

Ik zal de handvaten die ik via Karen heb ontvangen, nog lang blijven gebruiken.

Bedankt Karen


Tessy, 23 jaar

Ik ken Karen al langer via de sportschool waardoor de stap naar het vitaliteitstraject makkelijk gezet was. Na meerdere mislukte afvalpogingen gedurende de jaren was ik nu klaar om echt het roer om te gooien. 

Het traject is ideaal voor mensen die een gericht doel hebben maar graag hulp ontvangen gedurende dit proces. De verandering moet je echt zelf willen, Karen zorgt alleen voor de nodige handvatten. Door verschillende tips en opdrachten kom je er samen achter hoe deze verandering vorm te geven en je doel te kunnen behalen. Karen is erg geduldig, staat altijd voor je klaar (ook buiten de afspraken) en heeft meer dan genoeg kennis. 

Ze is bereid dieper onderzoek te doen naar specifieke zaken zoals in mijn geval vragen over allergiën of hormonen. Ik ben meer dan tevreden met het traject en het resultaat wat ik heb behaald. Natuurlijk heb ik het zelf gedaan maar mede door Karen ben ik 34 kilo afgevallen gedurende het traject. Nu op naar het vervolgtraject.


Carla, 47 jaar
(Traject Vitaliteit)

Beste Karen,
Met verschillende stress gerelateerde klachten ben ik bij jou terecht komen. Je gaf me vanaf het begin het vertrouwen dat je me kon helpen. Het is een proces van vallen en opstaan, bewust worden van jezelf. Met ja, soms confrontaties met jezelf.
Met de voor mij beste uitgereikte handvaten om aan de slag te gaan. Karen, bedankt voor je adviezen, luisterend oor, steun en terug krijgen van meer vertrouwen in mezelf dat ik het kan.

Purdice, 36 jaar
(Traject Vitaliteit)

Ik zit in het “vervolgtraject” bij Karen na mijn “basistraject”, Ik was op zoek naar meer diepgang in mijn begrip van gewichtsverlies en -behoud, en Karen heeft me dat en veel meer gegeven.

Ondanks mijn toewijding aan sport en dieet, bleef ik aankomen.
Maar sinds ik bij Karen ben begonnen heb ik een totaal ander inzicht gekregen, ze heeft me laten zien dat er meer is dan alleen calorieën tellen - het gaat om het totaalplaatje van rust, sporten, voeding, mentale rust, enz. Karen heeft me dus een breder perspectief gegeven dan alleen het tellen van calorieën.

Ze heeft geen standaardformule waarin ze iedereen propt; in plaats daarvan kijkt ze naar de individuele situatie en levensstijl van elke persoon. Ze legt heel goed uit wat er precies gebeurt en hoe je eraan kunt werken. Dankzij haar heb ik positieve veranderingen in mijn levensstijl kunnen aanbrengen.

Ik raad het zeker aan om bij Karen langs te gaan als je een gebalanceerde en gezonde levensstijl wil!


Lisa, 24 jaar

Karen heeft mij enorm geholpen met bepaalde dingen. Zoals voeding. Kleine dingetjes die ik nu steeds kan toepassen. Haar vele adviezen gebruik ik heel vaak.


Jose, 61 jaar

Afgelopen jaar kampte ik met een burn-out. Omdat ik graag zelf de regie wilde houden, zocht ik naar een methode die bij me paste. Ik ontdekte dat Karen werkt met de CSR- methodiek. Het was een 100%-match. Via mijn werk kreeg ik het traject vergoed. Karen heeft me geweldig geholpen om te herstellen. Ze kijkt en luistert daarbij heel goed naar wie je zelf bent en wat je nodig hebt. Dat, in combinatie met haar prettige persoonlijkheid en professionaliteit, maakte dat ik vol vertrouwen heb kunnen werken aan een goed herstel!


Jitske, 32 jaar

Bij Karen heb ik het Vitaliteitstraject Basis traject doorlopen. Mijn doel was om beter in mijn vel te komen. Door de coaching gesprekken bij Karen met veel en nuttige informatie en de opdrachten voor thuis heb ik een goede basis kunnen leggen om hier zelf verder aan te gaan werken. Karen is ontzetten betrokken, enthousiast en professioneel. Ze gaat verder dan alleen advies over voeding, laat je tot meer inzichten over jezelf komen en begeleid hier heel goed in. Ze heeft mij verder weten te pushen dan ik zelf zou kunnen en dit was zeker iets dat ik nodig had. Ik ben zeer tevreden en ik zou het iedereen aanbevelen!


Maarten, 32 jaar

Bij Karen heb ik een vitaliteitscheck gelopen om me energieker te voelen. Met een goed en professioneel gesprek, en een vragenlijst die ik vooraf heb ingevuld, heeft Karen me tips gegeven op het gebied van voeding en levensstijl. Met deze tips ben ik me al snel fitter en energieker gaan voelen. Na het eerste gesprek heb ik nog 2 check up momenten gehad om de voortgang te bespreken. Ik heb het geheel als super positief ervaren, door de professionele en persoonlijke benadering heb ik op korte termijn met deze check resultaat kunnen boeken!


Gerry, 58 jaar

Karen heeft mij bewust gemaakt van mijn eet- en leefpatroon. Wat eet ik, wanneer eet ik en hoe plan ik mijn maaltijden. Maar ook de balans tussen inspanning en ontspanning/rust. Dat is in het begin best een puzzel. Het kost tijd om dit in je systeem te krijgen. 
Ik merk dat dat steeds beter gaat. 
Door de manier waarop Karen alles uitlegt en verklaart, ben ik meer in balans met mezelf en de omgeving! Het was een waardevol traject.


Marjan, 55 jaar

Goede tips gegeven waarmee ik aan de slag ben gegaan. Karen is goed bereikbaar en neemt de tijd die nodig is om situaties te bespreken. Ik ben me meer bewust van mijn levensstijl waar ik aan blijf werken.  Valkuilen heb ik zeker nog maar met hulp van blijvend vitaal in combinatie met sport  voelt tot nu toe nog als de beste " hulplijn " .


Linda, 36 jaar

Karen is een super lieve en geduldige vrouw.
Ze vraagt precies de goede vragen. Vragen waar je echt even over moet nadenken. 
Je hebt echt het idee dat je het samen doet en dat is erg fijn. 
Ze is echt geïnteresseerd in je en zoekt samen met jou een passend pad naar jouw doel.


Rowen, 25 jaar

Bij mijn sportschool heb ik een leefsijl coaching traject gewonnen. Met dit traject ga je aan de slag met verschillende aspecten in je leven waar je ZELF verandering in wilt brengen. Karen heeft mij super geholpen. Door middel van verschillende opdrachten en kleine veranderingen ben ik dichter bij mijn doelen gekomen. Karen is lieve betrokken vrouw die verstand heeft van wat ze doet. In het hele traject is ze erg betrokken geweest en heeft ze mij goed opweg geholpen. Wat ik heb gedaan en heb (aan)geleerd ga ik voor het leven meenemen. Enorm bedankt!

Meggy, 22 jaar

Ik zie Karen als een kundige en betrokken vitaliteitscoach. Ik ervaar onze samenwerking binnen Pro Sports als erg prettig, maar ook op persoonlijk vlak weet Karen mij goed te helpen. Ga zo door!


Dorothé, 59 jaar

Karen is een fijne dame die mij middels goede opdrachten heeft geleerd om weer bij mezelf te blijven en weer blij met mezelf te zijn. Heeft een luisterend oor en zeer prettige persoonlijkheid.


Suzanne, 45 jaar

Ik heb naar alle tevredenheid het vitaliteitstraject bij Karen gevolgd. Ze is erg kundig en weet waar ze het over heeft. Ze weet je te motiveren en stimuleren, ook wanneer het even wat minder gaat. Het was een erg leerzaam traject en zeker aan te raden.


Wil je ook jouw ervaring delen?

Super! Klik op onderstaande knop.

Wil je gratis en vrijblijvend meer weten over het traject?

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp